Reviews

UITSTEKEND
64 recensies op
Claudia Kerckhoffs
Claudia Kerckhoffs
3. September, 2023.
Goede dierenarts
Dave de Vos
Dave de Vos
7. Augustus, 2023.
Gerard Van Rijn
Gerard Van Rijn
17. Mei, 2023.
Altijd tijd voor een goede diagnose en behandeling van onze honden en katten
Bram van Gasteren
Bram van Gasteren
9. Mei, 2023.
oaj peeters
oaj peeters
12. April, 2023.
Jack Ravesteijn
Jack Ravesteijn
16. Januari, 2023.
Geweldig
Richard Soethoudt
Richard Soethoudt
22. December, 2022.
lei remmers
lei remmers
9. November, 2022.
Met onze nieuwe pup voor het eerst naar de dierenarts geweest. Gewoon om hem te laten zien/kennis te laten maken. Een heel erg positieve ervaring. Ik weet zeker dat hij de volgende keer zonder problemen terug komt. Vriendelijke en professionele dokter en assistent.
Annie Nouse-Vrijhoeven
Annie Nouse-Vrijhoeven
19. Oktober, 2022.
Ronald van Zoeren
Ronald van Zoeren
19. Augustus, 2022.
wij gaan er al jaren met max, en nu dus ook met maatje mazzel, duidelijke info en goed advies.

Andries van der Groen
Andries van der Groen
7 maanden geleden
Bij de dierenarts die stelde ons op ons gemak en gaf op alle vragen die wij hadden een antwoordt op ze had ook een luisterend oor voor ons, een SUPER dierenarts Paping
Gina Gielissen
Gina Gielissen
4 jaar geleden
Integer, deskundig en betrokken bij mens en dier. Al jaren bij deze vertrouwde praktijk. Wat wil je nog meer?
lei remmers
lei remmers
een jaar geleden
Met onze nieuwe pup voor het eerst naar de dierenarts geweest. Gewoon om hem te laten zien/kennis te laten maken. Een heel erg positieve ervaring. Ik weet zeker dat hij de volgende keer zonder problemen terug komt. Vriendelijke en professionele dokter en assistent.
Astrid Brouwers
Astrid Brouwers
3 jaar geleden
We komen al bijna 11 jaar met ons hondje bij deze dierenarts en dat is de beste keuze die we ooit gemaakt hebben. Mw. Paping heeft hart voor elk dier, is betrokken bij mens en dier, is deskundig en staat dag en nacht voor je klaar. Ze is altijd zeer vriendelijk en geeft ook goede adviezen. De assistentes zijn ook altijd vriendelijk en betrokken en lief voor elk dier. Als je op zoek bent naar een goede dierenarts. kies dan voor deze praktijk.